tentang kamu

-FORM4 ARIF,SMK.SG.NIBONG,2010-



by ahmad farhan :)


selamat datang ke dunia aku! muahahaha..tak seram la..heee~ page ini khas utk kawan2 nana saje! yg....yg...tristimewa.. :D
kita smua BFF! korang bnyak tolong nana.THANX A LOT GUYS! I'M REALLY APPRECIATE IT.MAY GOD BLESSES :)


bully! xP                                   farhan-pa'an

 
geng,fakhry,farhan.. sabo je la!.. xP
fakhry n paan.ni la diorg!        huhu...geng nana dlm kelas.. ^^
                                          xuan,rebecca,siew wei

diorg ni kcil2 and biase2 jer..diorg brcita2 tggi.well,,kami pon gila2 jugak.selalu lepak2,makan2,keluar...blablablabla..haha.diorg baik.diorg blaja smbil bkerja.ade duit je,msti blanja mkan.hehe.diorg pon klu gado2 biasa2 jer.xserius.tp klu da trmkan ati tu,biasa la..Alhamdulillah la bole reda. ^^
 
kwn klas nana- xuan,rebecca,weiwei...diaorang baik,pandai2,comel2,suka brcerita...kerja skolah pun bleh meniru..hehex! tapi takkan nak terus meniru,sndiri mau usaha la...kadang2 nana malu duk dgn diaorang..huhu..tapi nana harap diaorang faham nana la..^^ pc pun mcam diaorang..

geng nana - rahmah and nadia..banyak kmi kongsi..kami ni sekepala juga! XD kmi share problem,gila2,suka lepak2...agagagaga!!


-ija,kyna pun baik...shati sjiwa diaorang ni...syok tgok diaorang...kawan2 nana semua cita2 tinngi woo!!
we all girls ni,kadang2 sembang lari dari topic! hahaha.fikir yg lebih2.well..girls la kan.trlalu mnitikberatkan sesuatu hal.hehe..


mustahil hubungan antara lelaki dan prempuan hanya sekadar kawan atau dianggap adikberadik?? faham tak?? means....mostly dalam hubungan antra lelaki dan prempuan msti ada simpan feeling la..hehex! ya ka?? nana pun confused..nana petik dari dialog crita korea.tapi kalau difikir2 balik ada betulnya juga..yg lelaki msti ada feeling kat prempuan,tp prmpuan hnya anggap sbagai kawan...begitu juga sebaliknya...mesti patah hati kan?? huuu~~nana pun ada ramai kwan..lelaki juga la...macam bdak2 klas 4Arif 2010..nana anggap diaorang mcm abg kot.heee...diaorang caring juga,pandai,suka melawak...kadang2 diaorang ni flirting..ala biasa la laki..hmph! shahid irfan mature la juga,azhar klu serius ok la,aiman pun ganas skit,farhan pon ok2 la..huhu..mocen gila2..hehex!! shauqi pun gila! tapi dia pndai woo~~ fakhry ni mangkox ckit..gila x gila juga la...kasar pun leh tahan la..duk gadoh pun dgn dia ni la!! ><! kesimpulannya diorang ni mmg gila2! mcm adikbradik..klu serius mmg serius..klu main2,habis kelas jd mcm pasar..hahax! klu mnta tlong pun diaorang cuba tlong.pandai tu pandai,tapi malas!! harap hubungan kekal lama..amin!!  apa2 pun nana hargai semua kawan2 nana...nana tak pernah lupa kat kawan2 nana..qudwatun,joannie,grace,amira,budak2 SKSN2006,fredaus,jin jin,yg kenal betul dengan nana la..SMKSN2009&2010 n the coming soon 2011,we all will become the seniors!!!.hahaha..THANX!! MISS you guyss,,!

ni kawan2 time nana drjah 6(2006).banyak ngat nak story.kui2.janji kita kawan,xlupa ok! :)

amira dan adik :)                          amizatul :)

 aisya :)

 kawan2 nana dekat skolah rendah,Sek.Keb.Sg.Nibong.kami geng! hehe..tp smkin nak tmat drjah6 tu,hbungan kami renggang skit.ami da tuka klas,dia ade geng bru,nana pon msok klas yg sma dgn dia,kmi da jrang cakap.masing2 mcm da ade teman baru.time ni la nana baru rapat dgn adik bradik 6Amanah,sabiha,muni.mcm2 lakonan jadi time ni.hahaha.rasa kelakar pulak.umor 12 tahun,da mcm2 ragam.hehe..tp da jadi kenangan terindah.Alhamdulillah,dunia da maju ni,kami brhubung smula dlm site facebook.masih kenal,n brtegur2.hehe..

♥ duluu..... ♥