-REUNION! :D

Alhamdulillah..semua brjalan dgn lancar.dpat gak jumpa semua.ada jugak yg balik awal,kejap2 keluar,sembang xsembang..ala..malu kott..huhu.
janji pukol 12pm kena ada dah kat pizza.tp nana dgn zhiratul ja yg mai dulu.huhu.nana xtau nak cakap apa dgn dia.nana mulakan bicara agr suasana xsunyi and sembang2 la kan...huhu. sebelom 12.30pm azirah,hasta,farah,syafiqah pulak mai.mesej fakhry kata dia ada da kat pizza.ingat dia tipu pa ka dah kami ada depan pizza,xnampak dia plak,rupanya dia mai dri mana ntah la dari market jusco tu.nana sembang dgn dia ja.huhu.ye arr..nana xtau nak sembang apa kot dgn girls2 yg ada.xdak topik.segan,tahu?? nana xtau nk kongsi story apa,tnya,jawab mcmtu2 ja la..huhuhu.sembang2 ngn fakhry tnya psal dia tu dia ni xmai ka apa blablablabla..pastu baru masok pizza hut.fakhry sorg laki! hahahaha! pastu aiman plak mai,herman,imran,farhan,sharir pon mai.diorg and nana duk kat luar pizza jap.huhu,geng SMKSN la katakan.huahua..girls2 td duk dlm pizza hut,seb tempat.kami pon masok ja la join.duduk2..lepak2..

meja kami buat seblah2,laki2 and ppuan2.smua malu2.tp lawak jugak.ada yg dah xingat kwn2 lama.syafiqah xingat mohsein,diorg smua trkejut tgok aiman da kurus.haha..apa la..dah 4tahun,banyak prubahan. :) pastu siew wei mesej nana.nana lupa yg nana ajak dia pi popular,teman nak beli barang.huhu.nak jumpa2 kyna ngn ija plak.saja ja,alang2.. :)
lawak betoi dgn budak2 laki ni.spontan ja.haha.kuat perli org gak.fakhry la lebih2.huhu.herman pon 2x5! dia kata nana yellow pages,bole call2 org.eeee! haha..herman duk buat gila2 la,pastu diorg duk loya buruk,usik2 hasta.hahahahaha..nana duk jd cameraman ja.saja melarikan dri drpd duk bodo2 jer.huhu!

actually nana segan,blurr!! sbb pa? sbb nana sorg girl smksn.pastu girls2 td tu pon sembang2 diorg ja.ye la,diorg kan 1 geng.mana la nana ngam sngat.dahtu plak nana ni kan jnis xtau nak mnyembang! klu member2 rapat,mmg hingaq la.huhuhu! nana sembang2 dgn fakhry,paan,aiman,herman.nana xbnyak ckap dgn diorg.nana buat bengong2,ambik2 gamba je.pastu nana keluar.fakhry pon keluar kot,tp nana blah dulu.apa ntah diorg pompang kat blakang.mangkaq tol! nana blah pi.....jalan2.huhu.jalan sorg2 arr...naik tgkat 1,pusing2,msok jusco pastu turun balik.ketaq tau!! baru pi pizza balik.huhu.

pusingan pertama-husaini,rahim,rahimi pon da mai.duduk2 lepak2,gado2,hingaq2 sat dlm pizza tu,baru nak order mkan.main2.huhu.budak2 laki la.bising,pompang2.diorg kan sporting,abes smua kacau2.haiyoyo.yg girls sembang2 diorg ja.xtau pa jd.hahaha.tp zhiratul blah awal,dia pi tgok wyang ngn bf.no hal la.pastu amizatul plak,tp dia mai sat ja.dia pon nak tgok wayang dgn bf dia huhu.semua pakat duk bawak2 bf,budak2 laki beng2.wakakaka..izati pon mai.rahimi blah dah.
sambil2 tunggu yg lain,ada yg keluar,pi tndas la,jalan2 la,tgkat 3 la,tgok apa la,ambik irfan.pastu irfan mai,baru start makan.pkoi 2 lbih mcmtu kot.hui2.pastu zulhusni plak mai,danial,mai dgn awek dia.sembang2 je la.opik ngn zulhilmi pon bru mai.tp time tu xramai.nana mesej diorg yg keluar tu,sruh mai balik!! huhu..fakhry blah da.ngok tol! pizza hut riuh la balik utk pusingan kedua.huahua! order air ja.minum2.zikri,asyikin pon mai dgn sabihah,bawak adik dia skali.Ya Allah Ya Rabbi..nana jumpa sabihah,rasa nak menangis2 ja.kami rapat.tp syangnya,2/3 bulan sblom UPSR dulu baru nana rapat dgn dia.nana cari dia dlm fb xjumpa,tnya member2 lain pasal no dia,semua xtau.kata pindah dah la,apa la.huhuhu!! takpa la,akhirnya dpat gak jumpa,dh dpat no tefon and fb skali! hehe.jumpa amizatul pon,kami bole manja2 lg.hehe.mcm biasa2 ja la.dgn girls lain pon . :) Alhamdulillah,terima kasih!

laki2 mua trcengang ja bila tgok budak2 ppuan.haha.yg ppuan2 lak malu2.hui2..
nana makan pizza stgah potong je tau! mnum air segelas! lg setgah nana kongsi ngn sabihah.huhu.ni balik ni pon tak makan apa ni.huhuhu.lepak2,nak blah dah,zul helmy xmai lagi! nana nak diorg tggu dulu,xbg diorg pi mana2.haha.ye arr,,helmy nak jumpa smua mmber2 lama.tu yg mcm nana xnak sapa2 pon trlepas.(tp fakhry trlpas dah!)
Alhamdulillah la sempat.ambik2 gamba mua.pastu aiman,rahim,husaini blah.

lepas makan2 tu,xtau nak pi mana.girls nak pi window shopping,diorg tnya gak nana nk pi mna,nk ikot ke x,tp nana xikot diorg,sbb.....ntah?! takot nana xtau nak xsembang dgn diorg.nana tgok pon mcm diorg ada keja ja,kalot2 ja.xpa la.yg laki2 nak meronda ke mana2 la.nana nak beli barang skolah,tp xdak teman!.nana ikot budak2 laki.huhu.kenapa? sbb antara laki2 tu tu kan ada farhan,imran,sharir,aiman,herman.nana kenai la,sekelas,1 skolah.mcm rapat,tau nak sembang.yg girls nana x rapat,x ngam.diorg pon mcm xtau nak smbang apa dgn nana,nana pon bengong2.huhu.diorg blah dulu,pecut ja.huhu.ingat nak pi ja la bli brang dgn seorg diri saja.huhu! tp diorg da ajak nana gak,kesian  la konon.huhu..ade gak perasaan ek.wakaka.pi ja la sat,xbrani aku nak meronda sorang2 kat qb tu.wat gila! huhu.santai2 la dgn budak2 laki mua.nana ikot2 kat blakang.sembang2 ngn sharir,zikri.rasa kecut kot,diorg smua tggi2,tough2.takot+segan la! tp diorg sporting ja.huhu.layan ja la.
fakhry pon kata yg sama.dah nana sorg2,tu diorg ajak ja la.ingat boys ni batu hati ka? fakhry2,hati batu kot.adoii! XD baik la konon...ngeh2!

pastu pi kat wayang.bengong2 ja nana ikot diorg.huahua..yg boys kata girls sombong2.style bwak bf la apa la.adoii.pastu perli2 nana la,sorg2 ppuan,setia la apa benda la! grrrrrr! lepak2,pastu jumpa faris.pastu jmpa Aq ngn amy plak.sembang2 la.lepak2 kat wayang tu nak tgok wayang la kot.nana geram sbb nana xpi beli barang lg! huaaaa..diorg kata nak tgok wyang plak,apa2 pon xpa.farhan pi beratur ja nak beli tiket,tp xtau nak tgok crita pa.adoiii! last dah smpai kaunter tu baru nana pi kasi duit,nak tgok crita"aku masih dara".layan pi ja la.kesian kat herman,dia tak da duit nak tgok wayang,tp sapa ntah blanja.haha.nasib baik tak cancel lg,dah nak bayar bru pi up utk herman pnya.hehe.nana,farhan,irfan,zikri,sharir,imran,opik,zulhilmi,herman.ada baki,pi beli air pulak.boys  beratur beli air,irfan duk brgayut tefon.nana brtinggung kat tepi.huhuhu.opik bg nana air.pnya la besaq,coke kot,haha.wayang start kol 4.50.kami masok pkol 5.masok2 hampeh! xstart lagi! eeeeeee! kalot ja.huhu..

kami duk tengah.nana duk ujong skali.belah kiri nana kosong pastu farhan.best gak crita tu,msej dia smpai.kembang2 ja nana tgok.huahhahaha.tengah melayan wayang,nana lupa kat siew wei!! alamak!!! siew wei mesej nana dah.mesej2 blablablabla..pkol 5.55pm dia dah nak balik,dia nak ambil gamba dgn nana.huhu.xjadi la pi popular dgn dia.pkol 6pm nana blah,x tgok wayang smpai habis.huhuhu!! berlari2 le pi jumpa siew wei.dah jumpa,ambik2 gamba nana blah pi popular sorg2.huhu..lari ar,jalan laju.dah la budak2 amai,usha pelik2.klu dpndang bgos xpe,kena yg xbgos,kang naya ja! jumpa grace kat popular.dia xnmpak nana.kusyuk dia duk sembang dgn geng2 dia.mak aii..gila2 punya style.dgn srung tangan pa la.hui2.huaaaa.nana ingat mak marah nana lambat,tp x! mak jumpa uncle! hampeh betoi! klu x bole la smbung tgok wyang tu.huhuhu!! ngokngek2.mak,farhan,zul,opik trkjut,mara2 slow napa nana blah awal.buang duit je tgok wyang tu.huhu.ye la ye la,nana silap.mana nana tau,ingat mak x ok,rupanya trlebih ok plak! grrrrr! xpa la,nana xrasa rugi pon.hehe.sbb puas dah kot,dpat jumpa semua.. :))) apa2 pon mmg enjoy.mcm opik ckp,sweet memory. XD smua kata best! yeayyy!!
THANK YOU,U ALL MAI GAK REUNION.MAAF LA KALAU LAYANAN XSEBERAPA SANGAT.AND BOYS,MAAF YA KLU NANA OVER DUDUK DGN KORG,TAMPAR2,TENDANG KORG.HEHE.TIME KASIH  AJAK NANA IKOT KORG. :P
GIRLS,MAAF SSANGAT2 NANA XBANYAK CAKAP DGN KORG.MALU,NTAH NAK CKAP APE.TP NANA NAK CKP KORG SMUA MAKIN CUN LA WEI!! HEHE.. HARAP LEPAS NI BOLE WAT REUNION LG AND YG TERBAIK!! MISS U ALL :))
nak tgok lg photos?? tgok kat facebook le oke..~! :D
1.zahiratul  2.azirah  3.hasta  4.farah  5.syafiqah  6.fakhry  7.herman  8.farhan  9.imran  10.sharir 11.husaini 12.izati  13.rahim  14.rahimi  15.irfan  16.zikri  17.amizatul  18.taufiq  19 zul hilmi  20.zulhusni  21.danial  22.asyikin  23.sabihah  24.zul helmy 25.faris 26.amy

:: FOR MORE PHOTOS ::

♥ duluu..... ♥