usm!

15-5-2011,ahad
part 2!
oke,,ni cita sal SEMINAR SKOR A SPM kat usm.kat bwah post ni da ade part 1.so ni part 2 for our second day pnya!! adoyy,,,,best gilo bapok! bahaahahaha....lawak gilerr!

first,mai kat skolah..cam biasa la,,tggu bdak2 len and van mai lmbat.smbil2 duk bekfas and layan lagu hndustan yg dimainkan oleh shahid and irfan! xD pastu van da mai kmi pon mula kan la pjalanan...heheh!pi dgn teacher junny ka cmna spell nama dia,nana xtau la.heee~aunty plak yg mai amek kami...dia xtau kami pi kot mana..huhu.so,diorg tnjuk kan la jalan..da smpai,mcm biase la,,ambik borang pnilaian pastu masuk dewan.first subjek bi oleh pn.mashitah.best kot!! lawak jgak ckgu ni..asal dri slangor..agak tua la jgak tp msih brtnaga..dia cramah pon sempoi2,tau kami budak2 ni duk loya burok! hahaha...ade la an budak tnjung bunga kot loya brok,dia pasan,pastu dia kata "sapa duk loya bruk kat blakang? aku pi stgi duk atas ampa jadi carpet kot! " hahahahaha! dia agak big size la jgak tp comel! heee~ dia pnyayang oo! tiap kali dia ckp an,nak tego pggil kami kan.. dia pggil "eyy sayang","oi my darlings","please la sayang"..awwwww! mmg pnyayang..mesra alam gitu! bahaha...garang jgak oo..pastu dia mcm plupa skit.elok2 duk cramah an,stgi da ja line yg duk kcu,trus dia lupa dia cramah pa tadi.haha..sporting.and dia pnya quotes U SHOULD KNOW WHERE ARE YOU STAND. :)

pastu sejarah lak.adess,,boring la gak...uhuhu..pncramah nya laki.xambil note lak sapa nama dia
hee~asanya mcm kenai,,dia penah cramah kat kami sminar skor a pmr dlu kot.cara pon mcm sama ja..yg best pon part dia bg kuiz,pastu dia mintak student jawab,school vs.school la an..tp yg duk dpat kat smk ppuan seri mutiara  dgn tnjung bunga ja..hampeh! lembu pnya susu,kmbing dpat nama! (pribhasa nadia! xD) geng2 shahid duk mlalot sg.nibong2! bengong toi...xD pncramah not bad la gak..ce cite ce cite! haha..da famous quotes tu.adoyy,,!

pastu gi mkan..solat zohor..kami xpi la..hee~ kami pi jalan2 ambik gamba! wakakaka...duk pi jalan2 tu,lalu la sblah umah mlayu tradisional,plaja2 laki nak solat kat situ.diorg tnya kami kiblat katna?! mna la kami tau,kmi pon xmsuk.hahaha..aiman la tnya,nana sruh dia pi tnya 1 group ppuan nih..brani oo,,pndai2 la dia.haha..cmna la diorg solat tu?! @@

balik tu,dgar seminar agma lak.sebbek la xtrlalu keagmaan sngat.heheh! pncramah nya laki.haa,,FYI,pncramah laki ni suami kpd pncramah bi kami td,puan mashitah.heheh,,diorg story2~sminar agk kboringan jugak.uhuhuhu..tp layan ja la an..tpi ngantok gak.wat pala makan biskut tiger.kahkahkah,coklat asam pa pon xdak,nak wat cmna.huhu! at the same time lak,kami duk gado dgn shauqi! nadia lg keng! dia dikantoi oleh rafee dgn shauqi yg dia da minat kat sorg mamat ni.pastu diorg gi report kat sorg mmbe tnjung bunga.siot toiii....last2 nana pon kena.aiman duk jerit2 pggil nana usha2 dgn mamat tu.siot!! adoyy la...

pastu time balik.sblum balik,kami dapat sjil.irfan mwakili skolah kami la..toya tau dia ni,duk wat mna mai lak.hahaha..nak wat famous la konon last2 wat malu jea.adoyyy! mcm biasa la,kot mana pon,bila masa pon msti skola kami yg pling lmbat! hahaha..tggu van td lma gak dkat stgah jam.duk lepak2 tu,ambik gamba,sembang2 dgn husaini sat..diorg duk call aunty van.upa2 nya aunty tu sesat?! wat de hal?! hahaha..kami sparuh keng da,kami students paling last blik! adoii..so,,kami wat kputusan nak blik sndiri la konon,jalan sat cari aunty tu ka.last2 ustaz yg pi ambik aunty tu.sebbek jumpa,adoii! pastu da slamat,kami pon naik van.kmudian ada 1 pristiwa gila bangang pnya lawak seumo idop brlaku! hahahahahhahahaha!! tau x pa jadi? da cicak trkapit kat pntu van! eeeeeyeerrrrrr!! geli kottt! dia trkepit kat pintu van sblah zahiarna.zahiarna jerit la,geli2 mua cukup! dia duk sblah shahid,abes la dia mnyempit dgn shahid,shahid lak dikepit imran.wakakakakka!! bangang gila..sakit perot duk gelak..ambik video kot! nanti korg tgok! hehe..yg pling confirm la an,aunty van tu keng dgn kami! haha,,kami bising gyla kot! aunty tu mmg bara arr..adeyy,,xley kata pa..haha..sini ada sdikit gamba and video.heheheh! slamat menonton! xD
fist day! kami mulakan prjalanan..
irfan asyik mlayan hndustan.xD

add math! <3

first pose,,

blurr~

second pose,,teeeeth!!! xD

B O Y S

oopsss,, xP

second day!
   waiting while listening to hindustan song,,xD


lepak time,, :P
N A D I A + N A N A

astagfirrulahhalazim! ! ! xD

1.nana xelok!

2.nadia xelok!

3.jasneeza xelok!

4.zahiarna xelok!
. . B A H A H A H A H A H A H A H A . .


kami tak bole balik! aunty van lost! ><
nadia settle dgn shauqi!          aiman smpat lg pose, @@

A I M A N S A H A J A
sbb dia xdak dlm gmba2 tdi xD

time balik! dlm van,,saksikan lah..hahaha!!
cicak terkapit! xD
irfan cuba mnyelamatkan keadaan! xD


zahiarna ketakutan,shahid kesempitan,kami tak tahan!! hahaha,,
ni video pndek yg smpat dirakam,sorry la blurr,fon ja pon..huhu.. tgok! XD
video
xbrapa clear kot apa yg kami duk mlalot..banyak gelak ja! hahahahahahahahaha!!
shahid: aku nak anta mesej kat achi aku,dari tadi kat sini ja tak antaq2 lg! hahahaha..Ya Allah!
aku pon xpenah duk dgn nasya mcm ni!
hahaha...bengong toi!
ni la org ckap,WE  HAVE A BIG LAUGH EVER! (slah satu krangan cita yg prlu diakhiri oleh sentences brikut,soalan SPM past year!)
:D

14-5-2010,sabtu
usm? utamakan sayang menyayangi! bahahaha...xdek ahh,,xdek kena ngena lnsong~ xD
nak cita sal kami gi universiti sains malaysia daa... haha..ni utuk plja2 yg ajin pi klas free tajaan PERDA,ckgu yg pilih 11 org je.nana,nadia,jasneeza,zulaikha,zahiarna,shahid,shauqi,irfan,rafee,aiman,imran.ade motivasi SKOR A SPM berita harian.popular la konon pas nih?! hahah...xdek mknanya,,amai oooo...budak2 skolah len pon ada le..tu cempera sat,, xD btw,nana da jmpa gak member2 lama.rahim,husaini,azirah,aida,maizatul,nadiah,firdaus(fasi),hafiz(fasi),atikah(my 'anak buah' time nana jd fasi),ada yg penah jmpa gak..jmpa2 mcmtu ja la..hoho~..ade prubhan,ade yg xdek..heee~

part 1
at first,,kami pi usm,kami naik van..muahaha..takat 11 org an,,brbaloi sngat la naik van! xD pagi2 irfan da prderas lagu hndustan.haha.apek tu xtau dewan yg kmi nak pi.kami mcm da sesat kot,dia duk pusing roundabout 2/3 kali.adoyyy! irfan la duk wat lwak gtau kat ckgu mcm tu.haha.smpai2 wat la pndaftaran..ade yg nak tgok achi,ada yg nak cri bf.hoho~first,subjek math modern.dcramahkan oleh en.mohd salehudin.lawak gyla siottt!! gyla pon xlwak siot cmtu! wakakaka,,dia ada msukkan unsur2 'blue' la gak dlm pncritaan dia..adoyy,,ada yg paham,ada yg xpaham..yg pham bagoih la,bole kawen da pasni! hahaha..mengong! pastu dia ajar kami cara shortcut. perghhhh! mmg senang gyla! dia pekena plaja2 puan ja..duk bela plaja2 laki..hahaha..paham gak la dia ajar.dia tnjuk cara2 biasa plja jwab soalan math/add math.sgguh ngeri! x senonoh betol! xD jalan keja pnjang2 pdahal markah 3/4 ja pon.so, dia nak kita smua jwab cara LUAR BIASA.mmg sempoi! yg susah upanya senang! senang je! xD jalan keja depan mata ja,,kita pusing2 2,3 kali wat keja.adoyy! pulun gak la jwab soalan dia..last2 ni skank entah bole ingat ke x..heheh!
dia cramah kat kami math modern and add math.mmg sempoi la,,xngantok..tp time add math,dia skali time dgn science.so sapa2 yg xambik add math,ambik science,sila ke dewan lain! bahahaha!

pastu makan..amat memuaskan.kenyang! heheh,,menilau sat dgn nadia.kami agak keng dgn sorg 'member' ni.gyla pnya sombong! dan2 wat xkenai member uh! layan xlayan ja...time kami otw pi usm,xsgka van kami sblah dgn keta dia.eyka dgn nadia ketuk2 la crmin nak tego dia  an,dia pasan,dia pndang tp dia wat bodo ja?? bangang! smpai2 usm pon dia wat derk ja...dia dgn lg 2 bdak sg.nibong,tp under skolah lain.grhhhh! siot,,poyo gylaaa! duk cover2..smua pakat duk mngumpat dia kot! lupa mmber..abes la kna boikot pasni! sapa swoh hg wat cmtu! bila susa bru nak cri mmbe an,skank lantak hg.nadia mmg keng.sabo sabo nad..hoho~

pastu kelas bm lak..pncramah nya ppuan.apa ntah nama dia..lupa lak.ngeee~ xbapa syok la,,lwak tu ada la skit.yg best nya plaja2 laki la duk loya buwok.haha...KUETIAU! xD yg mana tau2 ja la.geng2 shahid pnya akai la ni..haha...layan,,pncramah tu mntak kmi wat krangan.td pon kmi blja cara2 wat krangan...uiigo! smpai gak la 600 pp.perghhh! tu pon copy2 cmtu ja.dia mntak kmi tulis lain.harapan! ahaha...kami mlalot wat krangan dlm blog ley la,,wkikiki! nana and nadia duk line depan geng2 kmi.plaja laki duk bhagian tgah.depan kami plaja2 ppuan al-mashoor.blakang geng2 kami pon ppuan al-mashoor which is geng2 aida,azirah,maizatul,nadia nasuha(kwan nadia) yg anti kpd geng2 ppuan al-mashoor depan kami.haihh..xsgka brmusuhan jgak bdak2 skola agma ni. :/ mnurut smber yg dprcyai,ada yg mngatakan ppuan2 di dpan kami tu agk kgedikan.patot la nmpak gaya pon da tau.muahaha..nana dgn nadia duk wat pala lak perli2 ppuan2 dpan kami uh..ngeee~boo sama dia,boo! wahaha...org duk focus dlm kelas,kami elax mkan coklat,asam,chipsmore.errrr...nak hlangkan asa ngantok daa! hahahahaha....

kami balik td an,,tggu la van.lambat la gak,,xkan duk pusing2 roundabout gi ka?! hahaha..last2,,apek van tu mai dgn bus mcm cita geng bas skolah tu! bus lama,kcik.adoyyy! xD gyla2 kot apek tu pecut! senget2 kiri ke kanan.bahaya sgguh! haha..

motivasi ini brlnjutan slma 2 ari,8.30 pg-5.00ptg.esok bi,sej,agma islam.so tggu la smbungan cite nye esok..heeee~ papai <3

__________________________
perghhhh,,,mmg sempoi arrr!! kau da spoil kesemuanya!! mentang2 laaa! gahhhhhhhhh!! tp da ni kan,,msti la WAJIB  nak wat cmtu an?!! syg gila! (puiii!) siot2....tepat pda masa lak tu kena kat aku! grrrrrr!!! xpa2....salah 1 cara nak mnyakitkan ati aku lg.. =.=,,tp trasa lawak pulak~ wakakakaka!,
btw,, TERIMA KASIH BEBANYAK,,,mmg aku hargai...so please,,</3

♥ duluu..... ♥