SAHABAT




well~ actually nana tringat pada rebecca cakap kat nana pasal fakhry and paan,.mai2 nak story! heee~ time tu dlm kelas,nana lepak la dgn geng2 nana,siew wei,rebecca,xuan ada skali kot...lepak2 sembang2 tu an...tiba2 mai la makhluk2 Tuhan ni,fakhry and paan dri blakang nana.mai nak kcau la pa lg..nana wat tau xtau je time tu.bila diorg nak mai kat nana tu an,rebecca bisik kat nana,dia kata "tu..PELITA kamu sudah mai".nana tersentak.sgguh! nana xsgka rebecca cakap mcm tu,sebut prumpamaan mcm tu an.diorg ni mai la wat muka nakal mua tuh,nana perli la balik,"ni  pelita? ni bukan pelita,tapi lilin! xD" kami pon gelak2 ja laa...errr..nana xtau knapa rebecca ckap mcm tu..bukan pelik..ishhh! pelik la jgak..rebecca pon da bole bg prumpamaan mcm tu an..nana xsgka gak.pikir2 blik,mcm btul la pulok an..diorg ada,nana nmpak riang la kot.gedik?? haha.. hadoiii! entah la,,dah diorg nmpak nana mcm tu..nana pon xpaham.leh explain?! @.@
conclusion :: haha,,pelita nana? lawak betol... tp yaaa,, entah betol kot.. hey,,pelita syok ime raya...wakaka.. :P


pastu,, ada la skali tu an..dlm kelas gak..nana duk sorg2.tiba2 fakhry mai,selongkaq pencil box nana kot.nana tgah blur2.. dia duk mai tu an,dia ckap "diaa..malaikat hg da mai dah.." dia ckap kat nana la..dia ckap pasal dia kot..nana pon x sure..asanya mcm dia ckap psal diri sndiri la tuh.hahaha...nana pon confuse,maksud dia tu ckap psal dia la kot an,tp..adakah dia benar2 brmaksud kan yg dia tu kononnnye malaikat or brlwanan dgn malaikat iaitu setan? ahaha... ye la,,mna la nak tau,kot2 dia nak guna bhasa setan,tp dia gunakan malaikat plak..ya la,,kan dia slalu kacau nana.klu dia nak kta yg dia tu malaikat la kononnya,mybe sbb dia wat nana happy2 mcm tu la kot..that is what i thought la peeps! jgn pikir lain plak kay..

eleyhh,,bukan diorg je la...yg lain pon special jgak..ekeke.nadia pon wlopon nmpak dia tomboy2,tp dlm ati ada taman you~~ wahaha...bnyak gak kami kongsi2 an..bila mood oke2,cuaca baik,situation elok an,,memang riuh gyla laa...kecoh xtentu pasal..haha..ada ja akai minah ni nak wat lawak.pastu ija and kyna pon best.dahla diorg tu kecik2,pastu bila brgaduh ke sronok2 ke an,mcm boneka jea..ahaha...tgok diorg pon nak trgelak..siew wei,xuan,rebecca pon special sbb diorg je kwan cina yg nana rapat.muahahaha... lain bangsa agama pon,kami still bestfriend..harap tak timbul la isu2 sensitif nih..haihhh,,





so..inilah mereka antara org2 yg dipinjam oleh Tuhan utuk saya..betapa specialnya diorg wat saya..yg tau2 ja lebih mengetahui..heheheh! EIT,,DONT U DARE TO  TAKE THEM FROM ME! *poyo lak.. :P  remember,,you must be something special cause u are made by God! ^_^ take care all..papai~ <3


♥ duluu..... ♥