SWEET 17 GIRLS BIRTHDAY~

yeahh! akhirnya brjaya juga wa kluar umah bab nak lepak sama member2 wa!! huahahahaha!!! bg alasan nak pi wat projek add math! ngeee~ pastu pi mkan kek kat padang taman sri... hati bnyak suka! lalalalalalalalalala~ :D :D
napa beli kek? ntah..tiba2 nana trpikir nak mkan kek,huahua~ ye la,,besday ija,nana,jas dah lepas.besday amah lak ari ahad ni.so mcm nak smbut skali la an.bila lgi nak smbut besday dgn member2.uhuhu~
ija :: 6 mei
jas :: 23 mei
nana :: 25 mei
amah :: 12 jun
kyna :: 17 sept
nadia :: 25 oct

 clue ::  da expired
                             belum smpai date lgi..
xD

planning pon last2 mnit jer..nana msej mak,nana gtau nak gi wat add math kat umah jas.mak pon kasi lor.nana pon msej la kyna,nad,ija..set! tee hee~ siap2 mua...a-------z! hehe..da smpai umah nad,nak pi umah ija..hampeh diorg xsiap lgi.hadoyy,,so nana and nad pi la bank ambik duit dlu.da ambik duit,patah balik pi bj pulok nak beli kek! adoiyaii... xpe ahh..da lama xjalan2 an..hambik la kao! ahaha! smbil2 bjalan tuh,nadia cita la psal dia pi perlis dgn bdak2 skolah ritu,pastu dia date dgn ehem2 kat qb..heheh!

da beli kek tu,patah balik pi umah ija.malas lak nak nek tgga,so ajak jmpa je la kat kedai an..last2 nnmpak kyna mai sorg.tnya ija mne? kyna dgn geramnya kata ija xmao ikot.blablablabla~~aihss..nana pon xsyok la an,da la kluar,beli kek,tibe2 jd mcm ni..keng la gak..nana klu nak wat ssuatu bnda,mmg sgguh nak buat tp tgok pd kmampuan gak la.heee~ so,kami pi umah ija balek,nana nak pjok ija pi gak! pi2 tuh,ija pon pe xsiap lgi.hahoihh..lmbat ke cpat,nana nak ija pi gak! so,sembang2 sat,ija pon akn mai tp dia lmbat la,dia xwat keja add math skali..xpe la an,aslkan mai,nak kluar..huhuhu! so nana,nadia and kyna ja la pi umah jas nak wat keja add math.

da smpai umah jas,rehat2,pastu wat la keja.bnyak mnyembang gak..hahaha..ok la an..1st time asa mcm sgguh2 wat stdygroup.wkakaka~tingtongtingtong da pukoi 4..ija mai kami pon ajak jas mkan kek skali.so da jadi an,nana,nadia,kyna,ija pon brtolak la pi umah rahmah.nak mlwat2,nadia nak tumpang solat..da smpai umah rahmah,ada sorg baby laki mak amah mngasuh.nama arep! ahahaha,,,xbole blah...nma ex amah la ni..kuangkuangkuang~but baby tu comeyyyyyyyyyy!!! grrr,,main dgn dia pon best,,gatai gak.ahaha,,sembang2 dgn mak amah mcm biasa ja la..

pastu smua da siap,brtolak la pi padang taman sri.xamai org ehh. hoho~ duk cari meja and krusi batu.ada tu ada tp surrounding plak xcun.so kami duk kat kwasan yg ade krusi rehat pnjang2,xdak meja kat bwah bokok buluh kot.heheh~bru nampak cantik! tmpat da set..so,nak get ready makan la an..tp sblum tu,kami nak brgambar.of course la nak brgambar bramai2 an..yg masalh nya sapa nak ambik?? huaaaaa..punya payah nak ambik gmba.wat selftimer lgik,,hadoii...xD duk pggil aunty uncle aunty uncle malu2 mua ckop.geram pnya psal,nana tahan gak la sorg aunty nih..heheh~ sebbek baik..dia pon ambik la gamba kami.haihh,,buang masa dekat 10 mnit nak ambik gmba,kek da cair.dah nak mkan,bole plak cepat..5 minit da knyang.ahahaha...sambil2 tu duk ambik gambar la an..prkara wajib la tu.haha..tapi gamba diambil oleh nadia,jas,and kyna.so nak tggu diorg upload dlm fb dulu ler.nanti nana curi,nana buh dlm blog..huahaha...i'm waiting!!!!

balik tu suma da siap2,,,riuh2 gak la dgn kami2 ni..eheh..tiba2 sliper ija trputus plak adoyaiiii~ sian..so,mntak jas and rhmah teman dia ler.nana,nadia,kyna da nak balik da lmbat.uhuhu..penat gak oo..bjalan jauh..nak balik tggu bus pon keja duk mnguap ja..huaaaa!!
da balik,,tiba2 dpat msej from nadia.dia ckp paan post smething kat group.resah xresah gak arr..ingatkan pa bnda ka..upa2nya paan post link nak wat psai add math.answer mua cukop! hampeh bbenor..hadoyy,,ptg tu da msej rebecca da,rebecca pon da jmpa answer dia..paan da post dlu,xpa la..sama je pon..haisss,apo laa.. xD

walopon penat,tp asa brbaloi la gak an..Alhamdulillah..da la cuaca arini kejap gelap kejap cerah.nana pnya sgguh2 la doa mintak2 xujan!! ya la,,sjak kblakangan ni duk ujan.Alhamdulillah la arini xujan..kasi chance skit..heee~ so,smua nya brjalan dgn lancar.terima kasih Ya Allah and my girls,,NADIA,SAKINAH,SYAFIZA,JASNEEZA,RAHMAH! ,~ <3 <3




♥ duluu..... ♥