cuti~

arini cuti skolah sempena hari nuzul al-Quran..huhu,,so,tabiat biasa...xtao nak wat pa..=.=
cuma 1 tabiat ja xbole buat iaitu makan! ye la,,posa maa..! huhu.. :P

uarghhh,,keja blog mmblog ni mmg aktiviti sambilan la.. geez! apa la aku da buat dgn blog aku nih?! semak @_@! situ tekan,sini tekan!! ngehngeh..buat lain skit..nak jimatkan pages..simpan cerita dlu2..hoho~

well,,duk jalan2 dlm blog nih,ada la gak sbahagian org ni brpendapat,xsalah pe wat diary,brcerita..lgipon,kenangan what? yg best2 ja la..experience sekali seumur hidup maa..kita xtahu kalau kita brpeluang utk nikmati kegembiraan yg kita dapat buat kali yg ke2 kan? :) so,,diary ka,gamba ka,cerita ka,kalau disimpan,esok tua boleh tgok balik.cita kat anak cucu! wakakakaka~ insyaAllah umur panjang,boleh imbas kembali zaman kanak2,budak2,remaja.kan? mana la tau,kalau2 ada org yg brcinta tu,esok tua brputik kembali kaaa.. haaaa..ehh! penah jadi what?! cita benar ada,lakonan pon ada kan? kan?!  tu semua takdir Tuhan.. :)

huhuhu..da penat!! abes semua kena buat post lain.. grrrrr~ brapa kurun punya post pon nana kena wat lain.ye la,dulu link lain,skarang lain.susa la nak cari.mcm mana nana nak xplain pon xpaham! >.<xpa la..buat2 paham suda... :P

anddd yaaaaaa! ym ku sudah kembali normal.ngeeee~ tp chat kosong jea.. =.=
tu pon connect kat fb.haaaa..semua benda da bole connect kat fb,tawu?! x)

♥ duluu..... ♥