fakhry

FAKHRY HAFIQ B ABDUL GHANI.
  • mambang satu ni.huhu.tggi,mereng,happening,smart,berstyle,pndai tp malas,comei la gak.haha..jgn la pelik da dia sorang je laki nana nak story nih! dia ni arr...ntah la.pghibur hati d kala ku sunyi kot.wakakaka..! ayat xbole blah. dia tau ni mampos aku.*sorry naaa,hee.
  • kami da kenal dri skolah rndah djah4 kot.tp xpnah apat pon.huahua..da form3-4 ni bru kenai2.dia n pa'an suka usik xuan,nana,siew wei dlm kelas.tabiat! huhu.tp dgn nana paling siot.main kasar oo..xpa2..ade ubi ade bus!
  • camna nana rapat ngn dia? nana pon xtau.haha.sejak dia duk kacau xuan la.nana pon xde kawan nak gila2.fakhry ni la hantu.huhu.kena sabar bnyak dgn dia ni.mcm2 jgak la kami story2.tp nana rasa dia lg suka story2.huihui~story pa pon layan je la.kadang paham,kadang x.haha! jgn mara. :P
  • kadang2 time blaja pon nak cari pasal,ada sja dia nak kata,kacau.ishh.xaman sgguh kot dia ni.
  • kami  brchatting la gak dlm fb.hari2?? x kot.ala..mcm nadia la gak.dah jmpa kat skolah,tp balik duk chatting lg kat fb,ym.ishhh2! (hehe).mcm2 bnda duk chatting,pa bnda duk mrapu pon xtau la.xpon comment2 ngn nadia,sempoi2 pnya kena.haha.
  • dia ni klu da msalah,dia crita.klu x,dia snyap ja.pastu kcu2 orang.xdak keja,tidoq! dia smemangnya ade msalah,tp xnak story,saja simpan,wat la gila.
  • dia ni?? girlfriend?? jgn kata xdak,da penoh kliling pggang.tp yg mana dia brkenan d hati pon xtau la.muahaha.smua awex dia layan.peramah la katakan,,haha.dia ni mmg friendly la
  • klu u all nak tahu,nama dlm surat branak dia,fakhry haziq.tp dlm ic,namanya fakhry hafiq.hahaha..kesilapan yg xdsngajakan.. xD


fakhry->bubble..weee~ pelik ke? tak an..mai2 nak kasi contoh.tau tak water balloon? alahh! air belon yg budak2 suka tiup2 tu le..! haaa... yg tiup2 air belon kluar bubble tu.kat padang kota kan bnyak.hehe..okay! apa korang nampak/perasan bila budak2 tiup ballon air tu? sronok kan? kalau bubbles tu mnjadi,bubbles akn trbang and budak2 pon akan main2 dgn bubbles tu kan? korang penah tgok ke tak nih?! aih,,korang pi try la main dgn mana2 budak2.haha..but,kalau bubbles yg budak2 tiup tak mnjadi,apa yg diorg rasa? xpuas ati kan? xsyok kan? so..mcm tu la mengong sorg ni..dari contoh ni,korang paham la ye.. and,caution! bila main water ballon tu,be careful sikit..pastikan tak tertumpah air ballon tu.kalau tumpah,means korg tak jaga,sure keng kan? xboleh nak tiup bubble dah.sama la budak ni.kalau tak dijaga,i mean kpd org yg mnjaga (bukan family yea!) dia la,mesti parah mia.jaga la elok2,budak ni buas! tp kalau air balloon tu tumpah,dlm mata korg,apa korg rasa? pedih kan? haaa...mcm tu la jugak dgn budak ni.korg tak jaga dia dgn elok,dia buat kat korg,tau la korg pedihnya.hahaha! pandai2 ja aku buat prsamaan yea! naya aku! hoho~ xP

  hey! you are a TOM and i am a JERRY. everyday we got fight,but we are lovely! xD

♥ duluu..... ♥