family

ABAH:: he is only the one my hero! nobody can replace him! yea,nana tau.walopon dia tak mnjalankan tggungjawab sbgai seorg ayah pd kluar di sini,tp dia la satu2 ayah kami.nana nak kata dia mlindungi kami pon tidak,sbb kami kat sini,abah kat selangor.nak kata dia jaga kami pon tak.nak kata dia tolong kami pon tak.habis,kenapa hero? sbb abah je yg layak trima gelaran tu. mana ada org lain dah dlm hati kami ni.even couple pon! haha.. :) dia selalu ceriakan hati kami,takmau tengok anak2 dia hidup dlm ksesusahan,tension walopon dia tak boleh mmbantu.yea,kami masih mngaku dia ayah kami,sbb dia lah wali kami.
MISS YOU ABAH! :')

MAK:: mak mcm api.hehe..hmm,,kalau kita dlm gelap,kita psang apa? lilin kan? lither or bahan2 yg brcahaya.slah satu nya api.boleh dikataka api mmnerangi kegelapan.bgitulah mak.dia menerangi khidupan nana,sama2 brpimpin tangan mgharungi ujianNya.bila mrlembut,lembut la api tu marak.tp bila api trlampau kuat,lebih pd kpanasannya,smesti nya dia akan jilat sgala bahan yg mudah dibakar.mcm tu lah mak.bila dia marah,api dia pon melampau2,abes semua dilenting dia.tu la jaga2 ktika brmain dgn api.
p/s:: sbgai ank,sjahat mna pon ayah dan ibu,kita msti hormati & syangi.jalankan lah tggungjwab kita sbgai anak,dosa mereka urusan mereka dgn Yg Maha Esa. doakanlah kesejahteraan ayah ibu kita. :)

HIDAYAH & RABIAH:: my elder & younger sisters! haha..diorg bunga2 saya..wuuuu~ cuba korang tengok bunga.bila bunga kembang,segar,cantiklah pmandangan kan? tapi kalau bunga layu,kering suasana pon xceria,xbest la! mcm tu la my sisters! bila mood oke,baik2,suasana pon happy,ceria.kalau semua mood x okay,susana pon sayu,sepi jer..hmm.
p/s:: air dicincang,xkan putus! :)

FIREWORKS refer to MY other FAMILIES and FRIENDS! bila semua dapat brkumpul,walopon setahun skali je mcm jumpa dgn family mama/ibu,mesti meriah.mcm bunga2 api kat atas ni..cantik,meriah kan? :) <3

♥ duluu..... ♥