kyna


SAKINAH NAJLA BINTI ABDUL RASHID
  • dia budak baik. :) cute jugak pa ;)
  • dia palaing rapat dgn ija la.tapi kapel dgn saya! hahaha.. :P
  • dia pndai cakap cina.dia pon amai brkawan dgn budak cina..
  • kyna ni agak slamber jugak.cool jea..kalau dia ada story,non-stop laa dia story kat korg! xD
  • dia & ija da keja actually.keja kat McD,QB.nak kumpul duit sndiri.
  • dia minat gyla dgn korea.sama la mcm nadia.komik,movie,artis,,adoyyyyy! xD kadang diorg cakap psal korea kat nana dgn ija pon,kami xpaham! hahahaha..
  • kalau org baik dgn dia,dia pon baik dgn org.kalau org jahat dgn dia,hmm..brribu2 taun dia brdendam! ambik habuan~ >.< haha..tp tak mengungkit la.tak puas ati tu,biasa la.. :)
  • klu xdgar ckap dia kan,gyla2 jgak dia ti paksa org.=.= contoh,nana sndiri da kena.dia nak belanja nana mkan,tp nana xmao! abes kena paksa kaw2 pnya.apa leh wat.huhuhu..
  • ada la org yg x boleh accept dia.tp nana xpaham knapa? jgn la menilai org dri luaran.dia pon insan biasa,perlukan kasih sayang.nana mintak sangat2 kita dan sesiapa pon kawan2 nana,kenal la antara 1 sama lain.jgn merendah2 kan org lain. terima kasih :)
  • kami perli dia,dia lari merajok.buahahaha~ kesian! xD

sakinah-> hmm,,dia adalah mirror saya! okay,,korang mesti trkejut bila nana kata mirror! mirror tu apa? gambaran drpd pantulan object sebenar an? haha! mmg xlogik la klu kata sakinah tu reflection from me! huhu..maksud nana kat sini,bukan relection luaran,tp reflection dalaman.haaaa! ada something trsembunyi gitu..kalau ikut format BM,katanya yg trsirat la,tak nampak! haha...nana boleh nampak la ada sikit prsamaan antara kyna and nana.bunyi nama Na/Na pon da sma.haha..klu dri segi masalah family,ade la skit,tp tak seterok kyna la.kalau terok pon,nana dah alami dulu.entah knapa rasa mcam peristiwa tu berulang lagi,pd kyna pulak tu.nana macam tak boleh accept orang yg tanggung kesusahan/akibat yg sama mcm nana.seolah2 diorg tak mampu nak tanggung and nana pon tak sanggup/tak tahan tengok diorg tanggung,lagi2 kawan2 nana.*entahla knapa trlebih brperasaan aku ni.huhu*  nana cuma boleh bgi nasihat,sokongan melalui pengalaman nana.drpd kyna jgak,nana boleh belajar kelebihan,kekurangan nana.bila nana dgn dia,seolah2 nana lihat diri nana sndiri yg bagaimana sikapnya.bila nana rasa kurang drpd kyna,nana cuba belajar,nak lebih drpd kyna*mcm jahat je aku ni.hoho*.klu nana lebih drpd kyna,nana akn brkongsi dgn dia,and tgkat kan lagi kelebihan tu.nana tak boley nak crita contoh2 kelebihan/kkurangan nya.orang yg rapat ja paham.huhu! so,itulah dia.. :)
p/s:: make sure korg tgok cermin betul2 ya..hoho~ cermin diri sendiri... :)

♥ duluu..... ♥