nadia

NUR NADIA BT SAYUTI.
  • comey,lawa,pndek,pndai,gila2,berstyle.haha..
  • hey,,pndek bkan sbrang pndek..kcik bkan sbrang kcik! ada org minat la! xD dia suka gila  dgn band2,mamat2 korea.=.=''
  • nad ni klu mood dia oke,smua tunggang langgang.apa dia merapu pon xtau la.lenguh pipi keja nak gelak je.loya buruk pon kuat jugak..habis smua dia mnjawab.haha!
  • tp klu dia badmood,korg jgn try nak kcu2..kang brbulan2 dia sumpah korg! muahaha...
  • nad penah bcintan.ade gak mslah cntan mintan,,tp dia bole hndle la wlopon kdang tu mnyakitkan.well,,bdak ni brani yakinkan ssuatu prkara.imagine eh,,dia bole teka klu nana sorok something drpd dia and kbnyakannya dia dpt detect dgn btoi! haha,,gyla!
  • mulot dia agk brbisa so guys...BEWARE! XD
  • nana mula ngam ngn dia bila dia start join dgn nana n amah time nak PMR(2009).atas sbb2 yg xmunasabah,salah sgka n pmikiran yg cetek kot,ade prselisihan,prgadohan kcil,n nad agak beng jugak time tu tmbah2 kami pon sama,so geng kami ni pon dtubuhkan.hahaha..entahla..mcm siot jer.xpasal2 jer! geram tu geram la gak dgn geng2 ni.wat bagoih! huhu..lantak la..story tu pon da xpired.malas nk ungkit.semua dah kmbali normal..  :)
  • kadang2 kami ade yg xsependapat,tu yg nana risau,bole timbul prgaduhan ooo..pa pe hal pon kena diam ja la..nak kena blajo sabo bnyak la plok..wkakaka.kitorg de wat pjanjian psahabatan.huhuhu..apo la.janji aman.no war! kuikikiki..
  • ari2 jmpa kat skolah.tp blik skolah,kami brchatting lg dlm fb! hahaha...kadang tu klu xonline,kami koling2 fon umah lak.al-maklum lah,,fon umah ke fon umah free!! huahahaha!! layan jer..dlm fon,fb bnyak plak kami nak story morry..kat skolah,da xto nak cita pe..ngeh2! msa xcukup.. kami x skelas.nadia akaun,nana science.huhu,,xP
  • minah ni,,mmg shoppaholic! hoho..ade duit je,kami ti pi lepak2 kat bj,beli la apa yg nak time tu.bli slendang la,baju la,crmin mata,jam la.pastu yg wajib kmi buat kat bj,bli sundae cone pastu lpak kat mcd smbil brcerita,wkakaka.nak pi bj rasa boring.tp bila dah pi,xpuas pulak nak bjalan,keja nak lepak ja.kadang2 asa skit hati gak nak pi bj tu.huhu..pertmuan yg xdsangkakan tlah brlaku.ahhhhh! lantak la.da jd sejarah! malas nak ingat.ko bole blah buang sma achi ko tu!
  • (sorry nadia,xde kena mngena ngn story ko plak.hehe..)


nadia-> bantal. ahaha,,knapa? sebab...bntal dgn org kan xbole berenggang! xkisah la bntal peluk ke,bntal kpala ke,bntal sofa ke, asyik brkepit,asa nak brpeluk je kan?! kan? kan? hehehehe! mksud nana,bntal kan sntiasa dgn kita..bila kita marah,kita tumbuk2 bntal,tutup muka dgn bantal jerit lpas geram.bila sedih pon,peluk bntal.abes lencun la bntal tu oleh krana air mata.hoho~ bila tgah gmbira pon,peluk bntal. kan? tipu la klu xpelok! smpai trjatuh2 katil an? an? ahaha..lgi2 bila org2 yg tgah angau..mmg sah2 la tu.hehe! nak gado2/mlawak mnja pon kadang pkai bantal kan? bila penat/tido,emhh,,xpayah ckap laa..sure xbngon teros! haha..so..mcm tu la dgn nadia.wat masa skarang,insyaAllah klu brkekalan,nadia la yg slalu dgn nana.stiap prkara,nana kongsi dgn dia.tp xdek la semua an..yg mna patut2 ja.hehe! tp kadang2 asa mcm nadia pulak yg anggap nana ni bantal.ahaha! sama la tu.dia pon suka story2.bila dia tgah sronok,nana pon asa lega.bila dia tgah badmood,nana isau jgak.xbrani da nak brsuara.maybe ada yg xnak dkongsi,xpa la.saya mngerti yea! hehe :) sharing is caring..
p/s:: korg syang kawan korg? peluk la bantal puas2! mana bole pelok org suka2 ati an?! hahah! :P

♥ duluu..... ♥