rahmah

 SITI RAHMAH BT ABU BAKAR.
  • chubby,comey,tggi,periang,talkactive,gila2.
  • amah sweet la..nana suka tgok dia.actually nana xsuka org brsaiz bsar yg kterlaluan.heee~ tp amah,nana oke ja..sbb dia comey!!! ^^
  • kami da kenal dri skolah rendah,djah4 kot.tp da sma skolah mnengah,sma klas form1-form3 bru rapat.hehe.kmi da shati sjiwa.dlm kelas kmi duk ber2 plak tu.mmg riuh gila,mlawak,bising,sporting dgn ckgu.hehe..pastu kmi rapat dgn qudwatun,grace,joannie,n adikbradik form2Arif.
  • kami ngam gak mgkin sbb kami asal drpd kluarga yg xmewah,dri kmpung,biasa2.tp amah maju dlu.haha! mak dia pun tau asal usul nana.diorang ni baik sangat2!! mak dia bg nasihat.trima ksih bnyak2 ye mkcik.hehe.banyak da kmi brkongsi.pngalaman idop,cara,prangai.
  • kmi pnah bgadoh 2 kali je.first sbb kitorg maki2.nana maki lebih kot.amah n qud trasa.so...gado2.joannie,grace cuba nk slesaikan.tp xmnjadi.mreka pulak sedih.nana tau nana yg bsalah.so..nana tamatkan lah kisah.huhu.lg satu...sbb expand! nana geram gla kat dia! nana xsuka dia! ntahla knapa.nmpak dia mcm nak hasut smua org.sjak tu,amah pon mcm brubah.ade 1 kes tu,nana fire terus amah psal xpand.amah blur2,pastu kmi xbcakap,xbtegur.xpand tu bole slamber badak ja.mcm suka! nana tau nana jugak yg salah,so..nana tnya dia baik2,dia pon da okay! dia pon trkjut,xsgka kami bole jd cmtu.huhuhu..Alhamdulillah nana xsalah plih kwn,nana dpt detect ksalahan expand tu thats why nana xsuka dia.nana xnak org mcmtu dlm idop nana! :)
  • amah anak ytim.dia khilangan ayh sejak umo 16 thun.sdih bg dia juga bg kami.wlau mcm mana pon,itu bkan halangan utk rahmah trus maju ke hdapan capai cita2 dia.amah kuat brusaha.BE STRONG RAHMAH! ^^
  • amah pndah skolah pas PMR.dia msuk tknik.kmi pon jrang contact2.tp hubungan kmi msih kuat! hrap2 nya brpjangan.InsyaAllah.

rahmah-> sweet...atau chocolate.xmao la chocolate,nana pggil sweet sbb dia mmg sweet! heheh..sweet? apa korg buat dgn sweet? telan la an? haha..tak kira umur,mcam2 jenis sweet duk ada.masam,masin,manis,panas,sejuk?! cari la kat mana2 pasaran msti ada jual.heheh..nana mmg sukaaaa sweet! tengok la pda sweet perisa apa an,nana bedal laa..hahah! makan sweet rasa sweet la kan?! kahkah..bila tension2,geram2,manja2 makan sweet pergggh! mmg sempoi.menyaman kan anak tekak! hahaha...bila nana duk dgn rahmah,rasa aman jer.kurang rasa stress.boleh lepaskan stress da la kan.lagi2 kalau pi umah dia,duk dgn family dia,wow!! mmg syok tak trhingga.da buat mcm umah/family sndiri plak tuh.hohoh~xseda diri pulak aku ni.huhuhu...amah pon jenis elax an,biasa2,cool..tp kalau mai dia punya kalut,SubhanAllah...abes smua lintang pukang! hehehe..skrang pon da jarang2 contact/jumpa..bila nana dpat jumpa dia,baru rasa puas.mcm da complete life da la konon.huhuh! bila mak tak bg jumpa amah,,uhhh..keng tahap ICU dong! huhu..bayangkan la klu xkam sweet,mcm mana? kalau kanak2 xdpat makan sweet,sure hingaq an?! hohoho~ :P

♥ duluu..... ♥